Razgovor – Vanja Rađenović Fijan

Razgovor – Vanja Rađenović Fijan

Neki su kao djeca znali pjevati. Plesati. Igrati nogomet. Svirati gitaru. Ja ništa od navedenog, čitao sam stripove, i tamo sam vidio reklamu za proteine i vježbanje uz vizual kako mršavi dječak dobiva mišiće i osvaja djevojke… naravno da sam se upecao i krenuo u fitness. I tako 10 godina poslije moj hobi postaje moj životni poziv, govori nam Vanja Rađenović Fijan.

 

– Moj poziv. Moj posao. Moj život. Bar na neko vrijeme…moja znatiželja me vodi čudnim putevima. Godina je 2002. Sa ženom ili koja mi je tada bila cura otvaram prvi fitnes, 2006. drugi, 2016. treći, 2017. četvrti, 2018. peti, šesti i sedmi…i tako to krene… i završi franšizom.

Iskustva u otvaranju fitnesa očito imam. Tijekom godina nakupilo se i iskustva u vođenju fitnessa.

Imam jednu viziju, viđenje ovog našeg posla. Bez obzira vodili vi old school gym, moderan centar, rekreaciju, ili što već potrebna su vam znanja koja su bitno drugačija od onih koja vam trebaju za trenirati ljude, a to je nešto što ljudi teško priznaju.

Moja je misija pokrenuti školovanje i educirati ljude koji će tvoriti okosnicu moderne fitness industrije u Hrvatskoj, a to su voditelji fitnessa ili fitness manageri.

U prilog tome napisao sam knjigu, prvu te tematike “kako pokrenuti uspješan fitness biznis” te pišem drugu.

O čemu su razgovarali Vanja i Aleksandar poslušajte na novom podcastu kojej ćete pronaći klikom na LINK.

Komentari
×

Zanima me