Još jedna ETM radionica održana u Zagrebu

Još jedna ETM radionica održana u Zagrebu

Osmislili smo sustav poučavanja koji će zaljubljeniku u pokret; vježbaču, ponuditi materijale i alate potrebne da se edukacijom unaprijedi u instruktora. Talent i ljubav prema pokretu su kvalitetno sjeme iz kojeg se može razviti potpuni potencijal budućeg instruktora kroz vođeni sustav obuke i praktičan rad.

Prije nego takav pojedinac pristupi zahtjevnoj edukaciji, treba prisustvovati makar jednoj Efficient training method radionici kao što je bila ova subotnja, održana u Movement centru 16. prosinca. Srdačan domaćin Antonio Volarević još je jednom dokazao da je Movement centar kojeg vodi s bratom Zvonimirom, zahvaljujući njihovom gostoprimstvu, odlično mjesto za treninge i evente. Na četverosatnoj radionici, svaki polaznik se upoznaje s osnovnim vježbama koje osobno treba savladati prije nego se upusti u prenošenje znanja nekom drugom; novom vježbaču.

ETM radionice i edukacije vode birani edukatori; ove subote to su bili Matija Jelić (asistent na Fitnes učilištu) i Pavle Mikulić. Pitali smo ih kako su doživjeli prvu ETM radionicu: „Razvalili smo. To je sve što mogu reći. Napiši da smo razvalili,“ rekao je Pavle. Matija se složio i dodao:“ Dobro je prošlo, opušteno i pozitivno, ali radno. Dobar presjek ekipe generalno, sve super!“

Prema pismima koja stižu u naš inbox, zadovoljni su i polaznici ove radionice:

“Od današnje ETM radionice očekivala sam puno, a dobila nezamislivo bogatstvo i fizički i mentalno. Predavači i koncept radionice su odlični!!! Iako Vas pratim već neko vrijeme ovo mi je prvo iskustvo na Vašoj radionici….i VIDIMO SE OPET!!! Velika pohvala i domaćinu, pristupačan, stručan i iznad svega ČOVJEK… (iako sam ga tek danas upoznala ove vrline se odmah vide),” riječi su polaznice I.K.

Hvala svim polaznicima na pažnji, nadamo se da se uskoro vidimo i na certifikaciji!

Komentari