Jedan divan petak

Jedan divan petak

Osim što je bio petak, 12. listopada bio nam je važan zbog još dvije specifičnosti.

Sakupljene plastične čepove predali smo u petak popodne BikeRIcama i BikeRIma. Oni su uvijek spremni za humanitarne aktivnosti i jednom godišnje organiziraju akciju sakupljanja čepova. Prebacili su vreće u Društvo multiple skleroze, koje će se pobrinuti za daljnju reciklažu. Ponosni smo što se velik broj naših članova odazvao ovoj akciji i zahvaljujemo simpatizerima “iz vana” koji su se također uključili.

Navečer smo gostovali na promociji knjige, sveučilišnog udžbenika “Društveno poduzetništvo” doc.dr.sc. Marije Ivaniš. Udžbeniku je Tea Miketa autorskim člankom “Dragi svi, društvo ste vi!”, koji govori o filozofiji poslovanja u Centru Miketa, dala svoj skromni doprinos.

Tea kaže:”Nikad, ni na jednoj promociji stručne literature nisam u sebi i oko sebe doživjela toliko emocija topline.”

Mikrosvemir kojeg je Marija stvorila vrvi poticajima na suradnju, ali ide i korak dalje: daje konkretne upute i primjere te time otvara realne mogućnosti iz kojih se rađa pozitivna promjena. I o tome će slušati i čitati studenti! Može li bolje?

Čestitke autorici knjige!!!

Hvala našim članovima, našem kolektivu, suradnicima i simpatizerima s kojima gradimo ovaj put prepoznat kao društveno poduzetništvo.

Promjena ne nastaje, promjenu stvoriš!

Tein članak možete pročitati ovdje.

Komentari