Disfunkcije mišića zdjeličnog dna

Disfunkcije mišića zdjeličnog dna

“Proći će dok se oženiš” je palilo kad smo bili djeca 🙂 Sad smo već i majke, a još uvijek vjerujemo da će neka stanja i disfunkcije (da, tako se to zove ako piškiš dok se smiješ ili kašlješ) proći same od sebe…

Ne znam nikoga kome je vrijeme i starenje poboljšalo neku disfunkciju. Al’ imala sam dvije none koje su obje nosile pelene od 60-e godine na dalje… To je sada, u tvom slučaju, dnevni uložak, da.

Digni malo glavu od uloge savršene majke i pomozi samoj sebi! Svoju si mamu ionako odavno već prestala slušati.

Što se sve nalazi u kostima zdjelice?

3 SAVJETA KAKO SI POMOĆI AKO IMAŠ PROBLEM S URINARNOM KONTROLOM!

Prva stavka je osvijestiti da je u pitanju problem. Cure su najčešće lavice majke na usluzi “svojem sveu”, srca velikog k’o kuća pa zanemaruju sebe i svoje primarne potrebe radi dobrobiti potomka. Kad kihnu – ma nije to ništa, proći će. Kad se nasmiju – nema veze, tiše ću se smijati. Kad pokušaju nešto trenirati – odustaju jer im je neugodno poskočiti.

Kraljice.
Feministice.
Ravnopravne.

Možeš li zadržati mokraću dok skačeš?

AKO SI OSVIJESTILA I PRIZNALA, SLJEDEĆI KORAK JE:

  1. Idi na wc kad ti se piški, da, čak iako baš tada MORAŠ nešto dovršiti.
  2. Ne zadržavaj dah zbog koncentracije jer tvoj posao MORA biti savršeno odrađen.
  3. Ne stišći usta ili zube dok radiš uobičajene dnevne stvari. To je znak da ti je prenaporno i da trebaš odmor! Usta i zdjelično dno su početak i kraj jednog te istog kanala.

Izbaci Kegelove vježbe, one će donijeti samo još stresa u tvoj već stresan ritam, a neće ti dati rezultate koje tražiš. Put do funkcionalnog zdjeličnog dna je jednostavniji nego što misliš!

Tea Miketa

Ako želiš znati koja je veza između navedene tri stavke, kontaktiraj me i zatraži pomoć. Možeš imati poboljšanja već u tjedan dana!

JAVI SE!
Komentari