Centar Miketa sudjelovao u projektu “Čuvajmo zdravlje” općine Klana

Centar Miketa sudjelovao u projektu “Čuvajmo zdravlje” općine Klana

Jeste li čuli za Klanu?
Mjesto, ali i općinu koja se prostire na stotinjak kilometara kvadratnih nedaleko od Kastva. Na nadmorskoj visini od čak 564 m, Klana ne spada u Primorje, nije Kastavština, a nije ni Gorski kotar. Možda je baš zbog svoje specifične lokacije općina Klana uspješna samostalna jedinica lokalne samouprave u sastavu Primorsko-goranske županije.

Uprava Klane predano ulaže pažnju u dobrobit svojih stanovnika. Stoga je u sklopu projekta “Čuvajmo zdravlje” koji je obuhvatio niz aktivnosti (vježbanje, kulinarske radionice, kazalište, nastupi muzičara…), na prostranom nogometnom igralištu organizirala besplatne treninge za svoje mještane. Među instruktorima – predavačima bili su Tea i Aleksandar Miketa, koji su u dvosatnim radionicama prezentirali svoju ETM metodu treninga i polaznicima objasnili povezanost pokreta i zdravlja.

Projekt „Čuvajmo zdravlje“ će doprinijeti povećanju znanja i svijesti o važnosti promocije zdravlja i prevencije bolesti. Današnjici je potrebno što više ovakvih akcija, stoga smo od srca zahvalni što smo bili dio te priče!

Naslovna fotografija: Matea Piković, foto treninga Tea Miketa

Komentari