Bole vas leđa?

Bole vas leđa?

Tražite taj idealan program vježbanja za sebe koji neće štetiti leđima, a pomoći će da izgledate dobro i pritom izgubite suvišne kilograme?. Potrošili ste već puno novaca na članarine koje iskoristite samo do pola. Probali ste Pilates, Funkcionalni trening, Yogu. Iako su prepoznati kao stilovi treniranja koji su pametno smišljeni da čuvaju lokomotorni sustav, i dalje se budite s bolovima koji čak jačaju svaki put kad se uhvatite treniranja.

Kronični bolovi u donjem dijelu leđa troše više resursa u zdravstvu nego bilo koja duga bolest ili stanje. Bolovanja, fizikalne terapije, tretmani, vježbe, ulošci, steznici, lijekovi…

ŠTO NIJE U REDU?

Vjerojatno vam je jasno da u pitanju nije ni trener ni sustav vježbanja kojeg taj trener zagovara, već performansa. Gubite nadu da ćete ikada izgledati dobro i da ćete ikada naučiti bezbolno raditi vježbe. Vraćate se lijekovima protiv bolova i čarobnim napitcima za mršavljenje…

MOŽDA NISTE ZNALI SLJEDEĆE:

Kineziologija (znanost o svrsishodnom gibanju) ima tri osnovne grane:

  1. Vježbanje zbog postizanja SPORTSKIH rezultata – OK, znate i sami da niste u ovoj skupini.
  2. Rekreacijsko vježbanje zbog ZDRAVLJA I IZGLEDA – držite da ste u ovoj skupini
  3. Rehabilitacijsko vježbanje – to je za popravke nakon prijeloma, padova, BOLOVA. Čekaj malo, jesmo li rekli BOLOVA???

DEFINIRAJMO PRIORITETE!

  1. Rješavanje bolova – trebat će neko vrijeme i trebat će vam prava osoba. Ovo ne možete sami, kao što si ne bi mogli ni popraviti zub. Postoje ljudi koji su se educirali da vam pomognu.
  2. Promjena prehrane – ovo možete usporedo s rješavanjem bolova. Zapanjit ćete se kakve ćete rezultate postići i bez žestoke tjelovježbe i bez čudotvornih napitaka.
  3. Rekreacijska tjelovježba za poboljšanje izgleda – nakon što saniramo bolove, pametan sustav tjelovježbe će vam konačno dati sve ono što ste željeli!

U našem Centru nudimo i DNS, metodu koja se temelji na detektiranju i otklanjanju neispravnih pokreta koje pak uzrokuje nejednoliko kretanje. U nastavku je DNS protokol koji možete koristiti kao kompletnu cjelinu ili samo određene dijelove.

Tea Miketa

Pain free DNS protokol

Komentari