Kettlebell

Centar_MIketa_Kettlebell-2

Kettlebell, ili ruskim nazivom girya, je tradicionalni ruski uteg. Izrađuje se od lijevanog željeza, a nalikuje na topovsku kuglu s drškom. Naziv kettlebell je dobio jer liči na zvono koje se stavljalo stoci oko vrata – kettle bell, a prvi put se spominje u rječniku 1704. god. (Cherkikh, 1994).

Ovo je program za suvremenog čovjeka koji želi biti jači, brži i izdržljiviji, a to će postići na siguran način.

Ako želite poboljšati svoje performanse, ova vrsta treninga je za vas.
Sve vježbe su temeljni obrasci gibanja koje naše tijelo koristi bez obzira da li ste domaćica, student, djelatnik u uredu ili aktivni sportaš. Više studija je pokazalo pozitivan utjecaj kettlebell treninga na zdravlje, performanse i izgled.

Naš sustav je prilagođen svima, a tijekom treninga, osim kettlebella, koristimo vlastito tijelo te šipku kada dobro ovladamo osnovnim pokretima.

Ako želiš ojačati na pravom si putu.
Jer snaga je bitna !

Počni.

Ako imate volje i želje dođite i ne tražite brza rješenja.

Zašto odabrati Kettlebell?

1


Funkcionalni trening koji će vas pripremiti za sva uzbuđenja koja vas čekaju tijekom dana i općenito u životu te da vaše tijelo da bude svrsishodno, da vam pomaže, a ne da vam otežava život.
2


Ono što vam možemo obećati je da ćemo vas naučiti kako pravilno koristiti vlastito tijelo u svakodnevnom životu, a dobit ćete i bolju pokretljivost kroz korektivne pokrete te snagu, jakost i kardiovaskularnu izdržljivost kao nikad u životu.