Ground force method

Centar_MIketa_GroundForceMethod

Volimo promatrati klijente koji napuštaju svoj stari način gibanja i razmišljanja te postaju bolje i kvalitetnije osobe s boljim i kvalitetnijim tijelima. Uživamo pratiti profesionalne sportaše kojima se ozljede više ne pojavljuju te postaju mobilniji, snažniji i otporniji. Već se dugo u priča o Primal Move sistemu; u zadnje dvije godine pod imenom Ground force methodu, pogotovo u svijetu instruktora kettlebella. Većina kettlebell instruktora je počela prakticirati ovakav način pripreme za trening ne bi li svoje tijelo mobilizirali i što bolje pripremili prije svakog treninga koji cilja razvoj i unaprijeđenje snage.

Naša ideja je da snaga bez mobilnosti nema primjenu.

Promjene i novosti na svjetskoj sportsko – rekreacijskoj sceni su gotovo svakodnevne, pa se svako-toliko može čuti za neki novi sistem rada s tijelom. Većina ih je usmjerena na metaboličke promjene u samom organizmu, ali rijetki su oni kojima je ideja da se počnemo pravilnije i prirodnije gibati. Ovo je povratak iskonskom načinu korištenja našeg tijela metodički obrađen u veoma zanimljiv koncept treninga. Nudi prirodna gibanja planski i programski prilagođena suvremenom lifestyleu. Otvara horizonte mijenjajući osobnu percepciju tijela spoznajom da bol i posturalni problem mogu biti posljedica nekog drugog, odnosno prvog disbalansa. Kruti i nedovoljno pokretljivi kukovi mogu prouzročiti probleme u vratnoj kralježnici!

Gledajmo na tijelo kao na cjelinu i podignimo pogled s onog mjesta gdje se nalazi bol ili problem!

Trenirajući GFM, prepoznat ćete elemente gimnastike, yoge, feldenkreisa i ostalih sistema gibanja nastalih na temelju biotičkih motoričkih znanja. Premisa GFM-a je da trening postane zabavniji, fluidniji i slobodniji. 

 

Tijelo je napravljeno da se giba.
Gibaj se pravilno!

Počni.

Svi sustavi u tijelu funkcioniraju u međusobnoj korelaciji i izolacija misli, riječi, djela ili pokreta ne postoji.

Zašto odabrati Ground Force Method?

1


Vježbajući ovu metodu, pobudit ćete propriocepciju i potaknuti razvoj novih živčanih stanica.

2


GFM će mobilizirati i snažiti tijelo, oznojit ćete se i nasmijati, osjećajući se sretno i zadovoljno kao dijete.

3


S tatamija ćete otići kao novi čovjek, a nakon mjesec dana treniranja počet ćete i vidjeti da se i vaše tijelo obnavlja!

4


GFM će obnoviti vaš sustav za ravnotežu i orijentaciju u prostoru.