Zašto vam treba Tui na masaža? Otkrijte u nastavku

Zašto vam treba Tui na masaža? Otkrijte u nastavku

U svojoj ponudi Centar Miketa ima i Tui na masažu koju radi instruktorica Tajana Jardas. Riječ je o najstarijoj kineskoj energetskoj masaži koja se radi preko akupresurnih meridijana i točaka, raznim manipulativnim pokretima. Cilj masaže je dovesti vitalnu energiju (chi) u ravnotežu. Donosimo iskustva zadovoljnih klijenata.

Što reći, puno puta s obzirom na posao kojeg radim događaju se problemi … bol u vratu, bol u lopatici, bol ovdje, bol ondje, samo je dovoljan jedan telefonski poziv upućen Tajči i stvari prođu kao rukom odnesene, preporod, drugi dan funkcioniraš kao potpuno nov, jednostavno se nakon njezine masaže vratim u normalu, uglavnom oduševljena sam svaki put iznova… i sve pohvale za našu Tajči… a ako još niste osjetili bilo kakve tegobe svejedno dođite i opustite svoje tijelo… cura je malo, slatko čudo.

Emina

Svaki put kad me ruke ove divne mlade dame masiraju, spoje mi se tijelo i duh ponovno. Uvijek mislim kako ne može biti bolje, a bude baš svaki put. Taj dodir, ta energija.. ne znam tko više uživa, da li ona u svojem poslu ili ja raštimana i ponovo sastavljena… Tajči najbolja si.

Vanja

Nakon MR-om dijagnosticiranog iskliznuća diska od 8mm između kralježaka C6 i C7 započinjem potragu za rješenjima. ‘Konvencionalna ‘ medicina predlaže sljedeće: mirovanje, operacija ne dizanje predmeta težih od 2 kg itd.Sva navedena rješenja za mene nemaju smisla jer se ja kao dugogodišnji sportski amater ne mogu pomiriti s činjenicom da je za mene gotov sportski napor koji sam upražnjavao godinama.

Nakon konstantne boli u ramenu i području leđa oko desne lopatice od oko godinu i po dana na preporuku poznanika dolazim u MIKETA Centar za trening, edukaciju i terapiju… nakon 15tak dana u MIKETA centru uz vodstvo Aleksandra i Tee moje stanje se znatno poboljšava i započinjem s pravilnim treningom uz potpunu nestalu bol u ranije opisanom području.

Tea voditeljica me zbog i dalje ukočenog i nerazgibanog vrata i nategnutih mišića i ligamenata u desnom ramenu šalje na masažu u sklopu centra MIKETA, a koju prakticira Tajana Jardas. Od Tajane dolazim preporođen i s osjetno boljom pokretljivošću navedenih dijelova tijela već nakon prve masaže.

Inače bio sam na velikom broju masaža u životu svakakvih naziva i tipova, ali Tajanin pristup je nešto specijalno. Svaka masaža je točno ciljala na grupu mišića tj. dijelove tijela koji su potencijalno ugroženi i mogu reći da se nakon svake osjećam bolje i lakše.

Individualni pristup masaže za svakog pojedinca je jako bitan, a Tajana masažu nikad, ali baš nikad ne ‘odrađuje’ nego se posveti problemu u potpunosti. Inače sad kad opet dižem veće težine na treningu i dalje idem barem jednom tjedno kod Tajane na rehabilitaciju nakon sitnih i neminovnih oštećenja na treningu.

Hvala puno cijelom MIKETA teamu (o njima drugi put), a naročito Aci, Tei i nezaobilaznoj karici teama trenerici i maserki Tajani Jardas.

Maurizio

Komentari