Umjetnica Irena Planteković: Zašto vježbati online

Umjetnica Irena Planteković: Zašto vježbati online

Riječanka Irena Planteković je umjetnica koja ima dva brenda, prvi Eywa Art je posvećen umjetnosti, slikanju, crtanju i izradi unikatnog nakita od drva, a drugi, Eywa Digital, kojim se bavi grafičkim dizajnom. Irena je članica Move&Shine zajednice u Centru Miketa. Osim što trenira tri puta tjedno uz naš Move&shine online program bavi se planinarenjem i penjanjem.

Trenirati kod kuće uz online program počela je u vrijeme pandemije.

– Tada je to bio jedini način da se bavim vježbanjem, a nastavila sam i nakon završetka pandemije iz praktičnih razloga. Treniram iz udobnosti svoga doma, ne moram putovati do Centra i natrag što je osobito poželjno kada krenu riječke kiše. Odradim trening i ravno mogu pod tuš i doručkovati. Trenirajući u vlastitom domu dosta dobivam na vremenu. Osjećaj nakon treninga je fenomenalan. Odmah dobijem energije za cijeli dan, govori Irena i otkriva može li trenirajući ovako održavati svoju mobilnost, tonus i kondiciju.

– Bez problema održavam sve navedeno jer su treninzi uvijek različiti i koristimo različite rekvizite. Tea je fenomenalna. Treninzi su uvijek popraćeni detaljnim objašnjenjem svake vježbe, a Tea se uvijek potrudi da nam svaki trening bude ujedno i zabavan, a ne čisto odrađivanje. Osim toga, prati kako nas izvodimo vježbe i odmah ispravlja, a kako sam već navela svaku vježbu detaljno objasni prije nego ju krenemo raditi. Uopće nemam osjećaj da sam prepuštena sama sebi, ističe Irena koja je zadovoljna podrškom i komunikacijom u virtualnoj grupi.

Irena je jedna od onih koje treniraju uživo online, tek je nekoliko puta odradila trening prema snimkama i time je također bila jako zadovoljna.

Trenirajući s Teom naučila sam puno toga novoga, a ujedno utvrdila stare obrasce i pokrete. Rekviziti koje koristimo danas su lako dostupni pa nema prepreke za praćenje treninga, naglasila je Irena koja je zadovoljna omjerom cijene i kvalitete sadržaja te bi Move&shine program preporučila i drugima.

Preporučila bih online trening djevojkama i ženama koje nemaju vremena, jer na ovaj način stvarno mogu odraditi trening od doma i prilagoditi si i vrijeme treninga jer u grupi imamo stvarno jako puno snimaka od 15 min pa do cijelog treninga od 60 min.

Irenu smo ugostili u jednom live pa možete uz nas odraditi i trening na linku.

Trening s Irenom

Komentari
×

Zanima me