Body tehnika

Centar_MIketa_Bodytehnika_p

Body tehnika je moderan sustav cjelovite tjelovježbe koja će probuditi, energizirati, izdužiti i učvrstiti Vaše tijelo! Grupni programi provodi se 45-minutnim kontinuiranim treninzima u malim homogenim grupama od najviše 10 članova.

Ovo je trening koji će Vas ispuniti pozitivnim vibracijama, potaknuti Vas da otkrijete vezu između svog tijela i duha.

Preporučuje se svima koji su prethodno imali iskustva s Body tehnikom, pilatesom, jogom, aerobikom, plesom ili nekim drugim aktivnostima, a da se ne žale na bolna stanja ili bolesti.

Body tehniku inovirala je prije petnaestak godina magistrica kineziologije Ana-Marija Jagodić Rukavina radeći s klijentom koji je, kao voditelj velike privatne tvrtke, živio ubrzano i dnevno doživljavao stresove.

O rezultatima njezinog rada i kvaliteti Body tehnike svjedoči činjenica da se ova tehnika već godinama predaje na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu sa stručnim, znanstvenim, diplomskim i magistarskim radovima. Sve vježbe Body tehnike su terapeutske, a izvorište im je u više poznatih tehnika vježbanja (klasični pilates, gimnastika, ples, joga), ali opet su potpuno drugačije od svega dosad viđenog. Stručna pozadina tehnike potvrđena je brojnim istraživanjima i magistarskim radom inovatorice tehnike, magistre Ana-Marije Jagodić Rukavina.

 

Želiš vitko, snažno i zdravo tijelo.
Naravno, da se može.

Klikni.

Težite li lijepo formiranom, funkcionalnom i zdravom tijelu, a pri tom nemate vremena − Body tehnika je optimalan izbor vaše rekreacije jer ćete u malo vremena učinkovito djelovati na sve komponente zdravstvenog fitnessa.

Body tehnika je registriran i zaštićen način tjelovježbe pri Zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske. Prakticira se u Hrvatskoj, Sloveniji, Velikoj Britaniji, Italiji, Bosni i Hercegovini te Srbiji.

Zašto odabrati body tehniku?

1


Svaki se sat izmjenjuju rekviziti (fit lopte, softy loptice, fit rolleri, bučice, švedske ljestve, Pilates ringovi, disc’o’sitovi…) uz pomoć kojih se vježba.

2


Izmjenom rekvizita zadovoljava se princip raznovrsnosti i zabave tijekom sata.

3


Body tehnika prilagođava se svim karakteristikama i stanjima muškaraca, žena i djece, adolescentima, trudnicama, dojiljama, osobama zrele dobi te invalidima.

4


Savršena je za sve koji žele akciju na siguran i terapeutski orijentiran način.