Novosti su brojne, budite u tijeku

Novosti su brojne, budite u tijeku

Zadnjih nekoliko tjedana su bili ispunjeni zbivanjima. Pokrenuli smo novu Strong&sexy mini grupu za klijente koji su u režimu prehrane i s Aleksandrom rade na gubitku potkožnog masnog tkiva, Painfree mini grupu za ljude s lakšim bolovima i problemima koju vodi terapeutkinja Tajana, a u pripremi je Vanjina Move and shine mini grupa za razvoj mobilnosti i jakosti. Tea priprema mobility trening petkom, za sve one koji žele ubaciti treći termin kao nadopunu svom treningu snage. Vrijeme je za prihvat novih vježbača, a mi smo uvijek spremni!

Događaji su opet prešli riječke granice. Naravno, radi se o radionicama i certifikacijama.

U Movement centru u Zagrebu je u subotu i nedjelju 5. i 6. svibnja održana druga ETM certifikacija za instruktore, na kojoj je zavidnu spremu pokazalo osam instruktora iz Zagreba i okolice. Svima koji su položili želimo dobrodošlicu u naš instruktorski milje, a ostalima želimo da što prije savladaju osnovne tehnike i pošalju nam video. Nije bilo lako no svi ste bili odlični!

Zahvaljujemo fotografu Ranku Čeriću; Aiki En, instruktoru Matiji Jeliću; Grindhouse gym i Zvonimiru Volarevicu; Movement centar i Darjanu Cimeri iz Studija Petersen.

Dva vikenda poslije, put nas je odveo u Beograd. Dugo očekivana suradnja s Alfit i Fitnes Akademijom i Ninas fitnes timom je konačno dogovorena te smo proveli odličan vikend kao njihovi gosti i predavači.

Vrlo sposobnoj ekipi trenera, u subotu smo predavali Efficient kettlebell radionicu, a u nedjelju Funkcionalnu dijagnostiku i korektivne protokole. Zahvaljujemo svima na pažnji, a Nini i Urošu što su nas ugostili!

Fotke s radionica pogledajte u galerijama u nastavku.

Komentari
×

Zanima me